Η θεία Σοφία πέταξε στον αέρα του ΣΚΑΪ

Των Φώτων σήμερα και μας φώτισε κι εμάς βρε παιδιά! Τί μας φώτισε, μας έφεξε!

Μετά από το άρθρο στην εφημερίδα Καθημερινή η θεία Σοφία βρέθηκε να κουτσομπολεύει το Digital Scullery, την παρέα και το φαγητό με τη Χριστίνα Βίδου του ΣΚΑΪ.

Και άκου να δεις πώς έγινε αυτό το απίστευτο.

Σήμερα το πουρνό λαμβάνω ένα μήνυμα από την εξαιρετική και ευγενέστατη κ. Άννα Μπουσδούκου για να την πάρω ένα τηλέφωνο. Ευθύς αμέσως αντιλαμβάνεται ότι από το εξωτερικό πληρώνω τα μαλλιά μου και με καλεί πίσω (ντουζ πουάντ που λένε και στη Γιουροβίζιον).

Με πληροφορεί ότι διάβασαν το άρθρο της Ιωάννας Φωτιάδη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (κλικ για τη σχετική ανάρτηση). Παθαίνω γω το πρώτο ταράκουλο γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δει το άρθρο. Κάνω την ενήμερη δήθεν μου τάχα μου και η Άννα με καλεί να συζητήσω τα του Digital Scullery με την κ. Χριστίνα Βίδου στην εκπομπή της ζωή.gr στο ΣΚΑΪ το απογευματάκι.

ΣΑΦΩΣ πέφτουν αμέσως τα απαραίτητα τηλέφωνα στον έρωτα μου, τη μαμά Δέσποινα και τον long suffering πατέρα. Τσακ με πιάνει και το άγχος (σαφώς). Τα κανονίζω με τη δουλειά (έχουμε και εργασία) να κάνω το διάλειμα μου εκείνη την ώρα για να μπορέσω να τα πω ελευθέρως και να μην κρύβομαι στις τουαλέτες.

Στην προκαθορισμένη ώρα πράγματι με καλούν. Πήρα τη βαθιά ανάσα, έκανα λες και έφτιαχνα βίντεο για εσάς και τα πα νεράκι. Τόσο που η καημένη η Χριστίνα ούτε «αχ» δεν πρόλαβε να πει. Την πήρα μονότερμα τη γυναίκα.

Ακούστε την εκπομπή online από τις σελίδες του ΣΚΑΪ – ένα κλικ φτάνει. Η φωνίτσα μου (!) ακούγεται κάπου στο 54 λεπτό.

Από όλα όσα είπα ένα πρέπει να επαναληφθεί οπωσδήποτε (το ότι είμαι ερασιτέχνης εννοείται, το λέμε πάντα). Χωρίς όλους όσους συμμετέχουν, γράφουν, ρωτάνε, σχολιάζουν, στέλνουν υλικό και συνταγές το Digital Scullery θα ήταν το απόλυτο μηδέν. Ευχαριστώ που ασχολείστε και δίνετε χρόνο – και όσοι γράφετε και όσοι παρακολουθείτε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και οι εξής τρυφεροί φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς κλπ

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ πάει φυσικά στον Κωνσταντίνο Γιαννούλη του World of Flavors (εδώ οι συνταγές του στο Digital Scullery) που τα ξεκίνησε όλα όταν ανέφερε το Digital Scullery στην κουβέντα του με την Ιωάννα Φωτιάδης της Καθημερινής.

———————-
Φωτογραφία: Χριστίνα Βίδου από το skai.gr – όλο το copyright δικό τους αλλά ελπίζω ότι θα μου το συγχωρήσουν.

2 thoughts on “Η θεία Σοφία πέταξε στον αέρα του ΣΚΑΪ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *