Πρόταση: Χαμσιλί Πιλάφ από την Πόλη

Ο Αγγελής ζει στην Κωνσταντινούπολη, ή Istanbul, και έχει ένα καταπληκτικό blog όπου μοιράζεται της περιπέτειες του εκεί.

Σήμερα διάβασα μία καταπληκτική ανάρτηση «Χαμσιλί Πιλάφ: Δεν το λες κι άσχημο!» που πρέπει να τη δεις μόνο και μόνο για να πάθεις σοκ με το τί φαγιά υπάρχουν.

Προσωπικά με έπιασε ένα horrified fascination διότι αν θυμάσαι σιχαίνομαι τα ψάρια. Βλέποντας δε αυτό το πιάτο με τα γαυράκια ανοιχτά κι από μέσα το ρύζι, κάπως σαν πίτα του απόλυτου τρόμου φτιαγμένη ειδικά για τη θεία Σοφία, έπαθα.

Ειναι αδύνατον να μη το μοιραστώ! Κλικ για να δείτε όλη τη διαδικασία!

————————-

Η φωτογραφία είναι από τη σχετική ανάρτηση.

3 thoughts on “Πρόταση: Χαμσιλί Πιλάφ από την Πόλη

  1. Πλάκα κάνεις τώρα; Ούτε γω τρελαίνομαι για ψάρι (αν και στα μικρούλια έχω μια αδυναμία) αλλά τρέξανε τα σάλια μου με τις φωτογραφίες και την περιγραφή.

    Αγαπάμε Αγγελή 😀

  2. Το συγκεκριμένο φαγάκι ΠΡΕΠΕΙ να το φας! Στο λέω εγώ που νομίζω ότι τα ψάρια άμα τα μπερδεύεις με ρύζια και τα τοιαύτα «χαλάνε». Αν το βρεις να το φας οπωσδήποτε!

  3. Χαίρομαι που σας ιντρίγκαρε το φαγητούλι, αν και δεν πετάτε τη σκούφια σας για ψάρι. Προλαβαίνετε να γευτείτε το χαμσιλί πιλάφ μέχρι και το Μάρτη, εδώ στην έδρα του. Σας περιμένω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *