Σφίξαμε το χέρι του Λάλεζα, του κάναμε και κοπλιμάν

Έτσι κάνουν στη Ρούμελη

Έτσι γίνεται στην Αταλάντη, ειδικά όταν η Μαμά Δέσποινα και η Μαίρη πάνε στη Γιορτή Κρασιού και Ελιάς και πετυχαίνουν τον Παναγιώτη Λάλεζα.

Πριν από λίγε μέρες έγινε η ετήσια Γιορτή Κρασιού και Ελιάς στην Αταλάντη, και ο Παναγιώτης Λάλεζας ήρθε να τραγουδήσει.

Μια και δυο, τσακώνει και τη Μαίρη η Μαμά Δέσποινα και πάνε να αγκαλιάσουνε και να δώσουν δυο σβουρηχτά φιλιά (καλά εντάξει ψέμματα, δυο χειραψίες) στον Παναγιώτη το Λάλεζα. Του είπανε κι ευχαριστώ που μας βοήθησε στο Digital Scullery και μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε την ερμηνεία του στο βίντεο. Και τον καθησυχάνε ότι ήταν σούπερ όμορφος για φωτογραφία και δεν έπρεπε να ανησυχεί για την αξυρισιά. Κουτσομπολιό της Μαμάς Δέσποινας: Ο Λάλεζας είναι και πολύ ευχάριστος και πολύ ευγενικός. Ε μπράβο του λοιπόν.

Έτσι που λέτε κάνει η παρέα του Digital Scullery. Γυρνάει τις Γιορτές και τα Πανηγύρια και κάνει πατ πατ πατ στην πλάτη των καλλιτεχνών (ενίοτε και των μαγείρων). Φυλαχτείτε.

Τώρα θα μου πεις, τί έχουν πάθει η Μαμά Δέσποινα και η Μαίρη και βγαίνουν φωτογραφίες με τους καλλιτέχνες; Είναι που δε θυμάσαι το background:

Όταν έκανα το βίντεο με το αρνί και έψαχνα κάτι σε πιο παραδοσιακό για τη μουσική επικοινώνησα με τον Παναγιώτη Λάλεζα που όπως έμαθα τον λατρεύουν στη Ρούμελη. Ανταποκρίθηκε αμέσως και ευγενέστατα.

Κι έτσι έγινε το βίντεο.

 

Και αν δε θυμάστε το μεγαλείο της Μαμάς Δέσποινας και της Μαίρης ιδού και οι συνταγές τους.

  1. Πρώτη φορά… μαρμελάδα φράουλα της Μαμάς Δέσποινας
  2. Μεσογειακή σαλάτα της Μαίρης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *