Προσεχώς είμαστε και σε βίντεο V

Ειδικά αφιερωμένο στους τελείως και εντελώς και αμετακλείτως αρχάριους με ένα επαναστατικό μήνυμα: ΌΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ έχουν κι αυτές τα μυστικά τους.

Το προσεχώς της καινούριας συνταγής ιδού.

Podsafe Μουσικούλα
I’m So Happy Bombskare
Drunken Sailor Blaggards

Το χουμε και σε Vimeo (όπως πάντα)

13 thoughts on “Προσεχώς είμαστε και σε βίντεο V

 1. Λοιπόν Σοφία, δεν είσαι εντάξει.. κάθεσαι εσύ στη κουζινούλα σου και τα κάνεις ωραία και καλά και 'μεις δε βλέπουμε τπτ. Δοκίμασα να κάνω τη συνταγή με τη μακαρονάδα / κολοκύθι και το κολοκύθι βγήκε.. αστα. Πάλι καλά που ειχα λιγο πεστο και το κάλυψα το πράμα. Δε γίνεται η καμερούλα να ερθει πιο κοντά στη κουζίνα, να βλέπουμε το πως εξελίσσεται η συνταγή; Στην ανάγκη πρόσλαβε κάποιον να κάνει τον καμεραμαν! think about it. 🙂

 2. καλά ΤΟΣΟ αρχάριος; θες να βλέπεις και το τηγάνι; εντάξει λοιπόν – θα βελτιωθούμε

  😉

 3. Αρχάρια είσαι συ! Όταν εμείς ρίχναμε κοριτσάκια με μοσχαράκι μπουργκινιόν εσύ ακόμα έπαιζες με τη Μπάρμπι και τον άφυλο φίλο της.
  (καλά δεν πέφταν και όλες, αλλά λέμε τώρα :p)

 4. εδώ ρε μιλάμε για αντρίλα και σε ζητάει το πόπολο από μόνο του. καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει μύθος και θρύλος νομίζω. και χωρίς το μοσχαράκι.

 5. Είμαι η ζωντανή απόδειξη του πώς μια εικόνα δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο. Επίσης είμαι η ζωντανή απόδειξη του πως ώντας τύφλα μπορώ και γράφω τυφλό.
  Έβγαλα ποστάρα μετά από απαίτηση του πόπολου και δεν έχεις προσκυνήσει ακόμα. Για τιμωρία σου, στην επόμενή μου επίσκεψη στο Λονδίνο, θα κεράσεις μπύρες. Και γαρδένιες στου Τζίμη.

 6. ΕΓΩ; ΕΓΩ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ; έξαλλη είμαι με αυτή την κατηγορία και πάρτη ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΛΕΜΕ γιατί με σταναχωρείς και θα πάθω τίποτις. δεν ήρθα εγώ παρακαλετή; τί άλλο να κάνει πια η θεία Σοφία!

  Για τιμωρία σου θα πάμε στο Τζίμη (με παρέα) και θα πρέπει να πείσεις τον τραγουδιάρη μετά το 11ο ουίσκι του ότι πρέπει να σου πει παραγγελιά και να καθαρίσει την πίστα (αδύνατον).

 7. οκ οκ οκ το παίρνω πίσω για να μη σε στεναχωρήσω, δεν κάνει είσαι και σε ηλικία για φλεβίτιδα και μαλαφράντζα.
  Άμα πάμε στου Τζίμη και πείσω τον τραγουδιάρη στο 1ο ουίσκι να μου φτιάξει μακαρονάδα και να μου πει το «Ηells Bells» με το μπουζούκι τι δίνεις;
  ΟΚ ίσως όχι τον τραγουδιάρη του Τζίμη, αλλά το Ζάβαλο;;; 😀

 8. ου να μου χαθείς βρωμόστομε σιγά μην πάθω φλεβίτιδα και μαλαφράντζα πιπίνι πράμα. άντε κανα δάκο το πολύ πολύ.

  ο Καπετάν Ζάβαλος δε μετράει (άκυρο το άλμα) θα στην κάνει τη χάρη επειδή σ'αγαπάει.

 9. Αν με αγαπάει ο αχαϊρευτος να μου στείλει και καμια γλάστρα αζαλέα. Τι έτσι, μόνο λόγια; :p
  καληνυχτώ. Τα τσίπουρα βαραίνουν τα ματόκλαδά μου που δε λάμπουν ποσώς.
  σας ασπάζομαι σταυρωτά θεία Σοφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *