Αυγολέμονο | Γιαγιά Γιάννα και Γιαγιά Βασίλω YOU ROCK

Μετά από 4.000 φορές που μου το στείλατε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΩ.

ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ RULEZZZZZZZZZZ (κάνω και δήθεν χειρονομία gangsta εδώ).

Ρίξτε μια ματιά στο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ βίντεο από τον So Tiri έναν νέο καλλιτέχνη all the way from the States baby που κρατάει ψηλά τη σημαία τραγουδώντας για ΦΑΓΙΑ. Είναι ένα άξιο τέκνο του Digital Scullery το παιδί μας.

Στο βίντεο υπάρχει και μια κανονικότατη γιαγιά, φουλ στα μαύρα και ένας περίεργος τύπος που της την πέφτει λίγο (ναι της γιαγιάς). Ορθά πράττει ο κύριος βέβαια καθώς από ότι ακούμε η γιαγιά μαγειρεύει και αυγολέμονο και ντολμάδες.

Το περίεργο είναι ότι αν παρακολουθήσουμε το τραγούδι η σούπα αυγολέμονο έχει κοτόπουλο, καρότα, σέληνο ΚΑΙ γάλα. Μιλάμε don’t try this at home! Πρέπει να κάνω ένα βίντεο σούπα αυγολέμονο να το στείλω στο So Tiri και την καταπληκτική παρέα του να ‘χουν να τρώνε τα παιδιά στους δύσκολους χειμώνες της Νέας Υόρκης.

Δείτε το, είναι κωμικές ιδιοφυίες τα τέκνα.

Σούπα IZ BACK!

3 thoughts on “Αυγολέμονο | Γιαγιά Γιάννα και Γιαγιά Βασίλω YOU ROCK

  1. Η προσθήκη γάλακτος πρέπει να είναι αμερικάνικη βερσιόν – κάτι μεταξύ ομελέτας (για να αφρατέψει) και french toast μείγματος.

  2. Κι εκτός από την ΦΒ πρότασή μου να ανανεώσεις τις βιντεοσυνταγές σε τραγουδιστικές βερσιόν, θα μπορούσαμε ίσως να ξεκινήσουμε μια κολεξιόν από ελληνικά τραγούδια-ύμνους στη μαγειρική. Ξεκινώ: http://www.youtube.com/watch?v=f6eSUQU0wJM&feature=related

  3. Pingback: Αρωματική σούπα σαφράν με squash, καρότα και γιουβαρλάκια | Digital Scullery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *