Εφημερίδα Καθημερινή; Κι εκεί μας αγαπάνε

Σήμερα το Digital Scullery είναι στην εφημερίδα Καθημερινή κι όχι μόνο εμφανιζόμαστε αλλά έχουμε την τιμή να μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο με τον Κωνσταντίνο του World of Flavors.

Πριν από λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος (που στέλνει και συνταγές του στο Digital Scullery) είχε μιλήσει με την Ιωάννα Φωτιάδη που έγραψε το άρθρο και της ανέφερε και την αφεντιά μας. (Σύσσωμο το Digital Scullery πέφτει κάτω στα πατώματα για τις ευχαριστίες, χώρια που είναι καλός μάγειρας είναι και καλό παιδί)

Έτσι μιλήσαμε και μαζί με την Ιωάννα και σήμερα είμαστε κι εμείς στην Καθημερινή!

Ο 29χρονος Κωνσταντίνος, διδακτορικός φοιτητής στην Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, μαζί με τους δύο φίλους του, Γιώργο Μαυρογόνατο και Γιώργο Κρυπάρο, επίσης προγραμματιστές, αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να δώσει στο μεγάλο του πάθος, τη μαγειρική, επαγγελματικό χαρακτήρα. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σεφ, μαγειρεύω επειδή μου αρέσει» σημειώνει.

(…)

Από το Λονδίνο, η «θεία Σοφία» -κατά κόσμον Σοφία Γκιούσου- δημιούργησε το 2009 το ελληνόφωνο blog «digital scullery», το οποίο περιλαμβάνει πολλές συνταγές, βίντεο από την εκτέλεσή τους, φόρουμ όπου προσφέρεται «βοήθεια του κοινού». «Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχαμε γεμίσει με sites για γκουρμέ συνταγές, αλλά δεν έβρισκα πουθενά οδηγίες για να κάνω σουτζουκάκια» λέει στην «Κ» η 30χρονη «θεία Σοφία».

Κλικ εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο.

Αχέμ. Φόρουμε δεν έχουμε βέβαια, νομίζω ότι μίλαγα για το ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό φόρουμ που έχουν στις Συνταγές της Παρέας.

Να σημειώσω ξανά μανά τις ευχαριστίες μου στο World of Flavors και τον Κωνσταντίνο όπως και την Ιωάννα Φωτιάδη.

Κυρίως όμως οι ευχαριστίες και τα ταγμένα κουλουράκια πρέπει να πάνε σε ΟΛΟΥΣ όσους αφήνουν σχόλια, στέλνουν συνταγές και φωτογραφίες, διορθώνουν, παρατηρούν, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

———————–
Κλικ για να:

———————–
Φωτογραφία: newspaper– Uploaded by zoetnet on 2 Aug 10, 1.18AM GMT.

One thought on “Εφημερίδα Καθημερινή; Κι εκεί μας αγαπάνε

  1. Pingback: Tweets that mention Digital Scullery | Εφημερίδα Καθημερινή; Κι εκεί μας αγαπάνε -- Topsy.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *